Almás rétes
Hozzávalók:
- 40 dkg alma
- reszelt citromhéj ízlés szerint
- fahéj ízlés szerint
- édesítőpor ízlés szerint
- 1 csomag réteslap
- 2 kávéskanál étolaj
- 1 dl tejföl (12%-os)
Elkészítés:
Az almát reszelem, összekeverem a citromhéjjal, a fahéjjal és az édesítőszerrel. A réteslapokat szétszedem, megkenem olajjal és az almával megtöltöm. Tetejét tejföllel megkenem és közepesre előmelegített sütőben ropogósra sütöm.
Hasonló receptek
Kókuszgolyó
Desszert, Közepes
Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes
Töltött körték joghurtos szósszal
Desszert, Könnyű
Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Crohn, Gluténmentes, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes
Áfonyás süti dióval
Desszert, Közepes
Cukormentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes, Gluténmentes