Linzerkarika (tej és tojás nélkül)
Hozzávalók:
- 22 dkg schär mix c
- 10 dkg darált dió
- 10 dkg porcukor
- 20 dkg margarin
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, hűtőben pihentetjük néhány órát (lehet egy éjszakát is), majd hidegen kinyújtjuk és kiszúrjuk. 200°C-on világos színűre sütjük. Megtöltjük lekvárral, s meghintjük porcukorral. Másnapra beszívja a lekvárt és finom puha lesz.
Hasonló receptek
Fahéjas túrós csillag
Desszert, Közepes
Csontritkulás, Mogyorómentes
Karácsonyi diótorta liszt nélkül
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Répatorta
Desszert, Közepes
Gyomorfekély, Mogyorómentes