Magyaros makaroni

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 3 ujjnyi szelet császárszalonna
  • 50 dkg sertéscomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2ek pirospaprika
  • 2 zöldpaprika
  • 1paradicsom
  • 60 dkg makaróni
  • 12 dkg reszelt sajt

Elkészítés:

A császárszalonnát kockákra vágjuk, zsírjára sütjük, hozzáadjuk a szintén apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, majd ha már kész a pörköltalap, jöhet a kockára vágott sertéscomb, a foghagyma, a só, és kis adagokban a víz. Ha elkészült a pörkölt, adjuk hozzá a karikákra vágott zöldpaprikát és a paradicsomot. Főzzük ki a makarónit, majd ha leszűrtük, keverjük össze a pörkölttel. Öntsük jénai edénybe, szórjuk meg reszelt sajttal, és süssük forró sütőben kb. 20 percig.

Hasonló receptek

Gomba tésztával

Egytálétel, Könnyű

Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Spenótos lasagne

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Vidámfőzelék

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: