Receptkereső

Francia töltött rúd

Ételtípus: Nehézség: Könnyű

Diéta: Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 franciakenyér
  • 5 dkg vaj
  • 5 dkg kolbász
  • 5 dkg sonka
  • 5 dkg szalámi
  • 1 savanyú uborka
  • 1 kanál tejföl
  • 1 kanál fehérbor
  • 1 kanál szardellapaszta
  • 1 fej apróravágott hagyma

Elkészítés:

A franciakenyeret kettévágjuk és kiszedjük a belsejét. Az uborkát, a sonkát, a szalámit, a kolbászt és a kenyeret kockákra vágjuk. A vajat, a tejfölt a bort és a szardellapasztát habosra keverjük és hozzáadjuk a már kockára vágott alapanyagokhoz. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a franciakenyeret, fóliába csavarjuk és egy éjszakára hűtőbe tesszük.

Új keresés

Válasszon diétát: