Rebarbara koktél

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 kg rebarbara
  • 20 dkg cukor
  • 2,5 dl piros ribizliszörp
  • 2 dl víz
  • 5 cl málnalikőr
  • jégkockák
  • citromszeletek

Elkészítés:

A megtisztított rebarbarát nagyobb darabokra vágjuk, majd a cukorral, a vízzel és a szörppel feltesszük főni. Lassú tűzön 15 percig főzzük. A levét átszűrjük, hagyjuk teljesen kihűlni, majd a likőrt beleöntjük. Poharakba töltjük, jégkockákat teszünk bele és citromszeletekkel díszítjük.

Hasonló receptek

Narancsos joghurtital (fogyókúrázóknak is)

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Bogyós frappé

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Mogyorómentes

Tea orosz módra

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: