Feketeribizli-likőr (Liqueur de cassis)

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 kg fekete ribizli
  • 2-3 szegfűszeg
  • 1 darabka fahéj
  • 1 liter gyümölcspálinka
  • 75 dkg cukor

Elkészítés:

A ribizlit megmossuk, leszemezzük és villával összetörjük. Hozzáadjuk a szegfűszeget, a fahéjat, a pálinkát, végül a cukrot. Lefedve 1 hónapig állni hagyjuk. Átszűrjük és üvegekbe töltjük.

Hasonló receptek

Kávékülönlegesség

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Almaboros puncs

Ital, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Narancslikőr

Ital, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: