Feketeribizli-likőr (Liqueur de cassis)
Hozzávalók:
- 1 kg fekete ribizli
- 2-3 szegfűszeg
- 1 darabka fahéj
- 1 liter gyümölcspálinka
- 75 dkg cukor
Elkészítés:
A ribizlit megmossuk, leszemezzük és villával összetörjük. Hozzáadjuk a szegfűszeget, a fahéjat, a pálinkát, végül a cukrot. Lefedve 1 hónapig állni hagyjuk. Átszűrjük és üvegekbe töltjük.
Hasonló receptek
Mokka turmix
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes
Forró csoki 3.
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes
Kávéturmix
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes