Dinnyekoktél
Hozzávalók:
- 75 dkg görögdinnyebél
- 4 dl víz
- 5 dkg cukor
- 2 citrom (leve)
- 8 mentalevél
Elkészítés:
A dinnye belét villával áttörjük és néhány órára hűtőbe tesszük. A vizet és a cukrot egy kis edényben felmelegítjük, hogy a cukor elolvadjon, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A dinnyét és a szirupot összekeverjük, majd hozzáadjuk a citromok levét. Poharakba töltjük, dinnyeszeletkékkel és mentalevelekkel díszítjük.
Hasonló receptek
Narancslikőr
Ital, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Tea indiai módra
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Forró csoki 3.
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes