Receptkereső

Forró csoki 3.

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 12 dkg gluténmentes étcsokoládé
  • 5 dl tej
  • 2 tojássárgája
  • csipet őrölt fahéj

Elkészítés:

A csokoládét a tejbe reszeljük. őrölt fahéjjal ízesítjük és kis lángon, állandóan kevergetve megmelegítjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel addig keverjük, amíg a folyadék besűrűsödik. Ügyeljünk arra, nehogy felforrjon!

Hasonló receptek

Almaboros puncs

Ital, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Málnaszorbet

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Téli puncs

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: