Füstölt kardhal paradicsommal
Hozzávalók:
- 30 dkg füstölt kardhal
- 40 dkg paradicsom#A díszítéshez salátalevelek és uborka
Elkészítés:
A kardhalat vágjuk tetszőleges darabokra. A paradicsomot hámozzuk meg és daraboljuk fel. A magját és a levét tegyük a halra, a darabokat helyezzük mellé. Uborkával és salátalevelekkel díszítve tálaljuk.
Hasonló receptek
Húsos zöldbab
Egytálétel, Közepes
Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ropogós kacsamell paradicsomos babraguval
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkecomb római tálban
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Tojásmentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes