Füstölt kardhal paradicsommal

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg füstölt kardhal
  • 40 dkg paradicsom#A díszítéshez salátalevelek és uborka

Elkészítés:

A kardhalat vágjuk tetszőleges darabokra. A paradicsomot hámozzuk meg és daraboljuk fel. A magját és a levét tegyük a halra, a darabokat helyezzük mellé. Uborkával és salátalevelekkel díszítve tálaljuk.

Hasonló receptek

Húsos zöldbab

Egytálétel, Közepes

Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Ropogós kacsamell paradicsomos babraguval

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirkecomb római tálban

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Tojásmentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: