Füstölt kardhal paradicsommal

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg füstölt kardhal
  • 40 dkg paradicsom#A díszítéshez salátalevelek és uborka

Elkészítés:

A kardhalat vágjuk tetszőleges darabokra. A paradicsomot hámozzuk meg és daraboljuk fel. A magját és a levét tegyük a halra, a darabokat helyezzük mellé. Uborkával és salátalevelekkel díszítve tálaljuk.

Hasonló receptek

Sonkás sajtos rakott tészta

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Bami goreng

Egytálétel, Közepes

Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Gratinírozott kínai kel lazaccal

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: