Fetás krumplisült
Hozzávalók:
- 40 dkg krumpli
- 20 dkg feta sajt (vagy mozzarella)
- bazsalikom
- oregánó
- só
- bors
- paradicsom
- olívaolaj
Elkészítés:
Hámozzuk meg a krumplikat és vágjuk kockára, a paradicsommal sajttal tegyük ugyanezt. Egy jénai tálat olajozzunk be és keverjük össze a krumplit, sajtot, paradicsomot, fűszereket, tetejét is locsoljuk meg olajjal. Lefedve tegyük középmeleg sütőbe (150-170 fok) és süssük-pároljuk kb. 40 percig. A végén a tetejét levéve piríthatjuk még 5-10 percig.
Hasonló receptek
A legfinomabb zöldborsófőzi
Egytálétel, Könnyű
Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes
Tökfőzelék: Update2
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Szardíniai omlett
Egytálétel, Könnyű
Májproblémák, Mogyorómentes, Cukormentes