Csirkemáj naranccsal
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 1 közepes nagyságú narancs
- 5 dkg vaj
- 1 mokkáskanál majoránna és borsmenta
- ízlés szerint só és törött fekete bors.
Elkészítés:
A csirkemájat szétszedem (a szíveket levesbe főzöm) és csíkokra metélem. A megmelegített vajon hirtelen átsütöm, rácsavarom a narancs levét és kevés narancshéjat is reszelek bele. A többi fűszerrel jól összeforralom, majd burgonyalángossal vagy burgonyakrokettel kínálom. Csak a tányéron szabad megsózni!
Hasonló receptek
Ünnepi töltött pulyka
Húsétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirke zöldborsós szószban
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Tojásmentes, Cukormentes, Mogyorómentes
Pulykamáj zöldborsóval
Húsétel, Közepes
Epebetegség, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes