Csirkemáj naranccsal
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 1 közepes nagyságú narancs
- 5 dkg vaj
- 1 mokkáskanál majoránna és borsmenta
- ízlés szerint só és törött fekete bors.
Elkészítés:
A csirkemájat szétszedem (a szíveket levesbe főzöm) és csíkokra metélem. A megmelegített vajon hirtelen átsütöm, rácsavarom a narancs levét és kevés narancshéjat is reszelek bele. A többi fűszerrel jól összeforralom, majd burgonyalángossal vagy burgonyakrokettel kínálom. Csak a tányéron szabad megsózni!
Hasonló receptek
Csirke tárkonyos sajtszószban, szélesmetélttel
Húsétel, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Mustáros marhahús
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Mogyorós halszeletek
Húsétel, Közepes
Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Csontritkulás, Tejmentes, Laktózmentes