Gesztenye golyók
Hozzávalók:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 10 dkg darált mandula
- 1 dkg kakaó
- rum
- 5 dkg tortadara vagy csokireszelék
Elkészítés:
A kész gesztenyemasszát egy kis rummal fellazítjuk, hozzáadjuk a darált mandulát, a kakaót, majd összedolgozzuk. Vizes kézzel kis golyókat formálunk. Tortadarába vagy csokireszelékbe forgatjuk és mignon papírra tesszük. 1-2 órára behűtjük.
Hasonló receptek
Túrótorta (liszt és tojás nélkül)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Keringési problémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes
Mandulás muffin (tej nélkül)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Csontritkulás, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Marcipán (tej és tojás nélkül)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Csontritkulás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes