Padlizsánkrém

Ételtípus: Egyéb Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 600 g padlizsán
  • 1 dl olaj só
  • citromlé
  • vöröshagyma

Elkészítés:

A megmosott padlizsánt sütőlapra téve addig sütjük, amíg héja fekete, ráncos nem lesz (kb. 10 perc). Ha kihűlt, a héját péppé zúzzuk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a sót, egy kevés citromlével ízesítjük, majd óvatosan hozzákeverjük az olajat. Jól összedolgozzuk és tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.

Hasonló receptek

Zöld paradicsom csatni

Egyéb, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Padlizsánkrém 1.

Egyéb, Könnyű

Gluténmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Allergia, Májproblémák, Keringési problémák, Crohn, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Mogyorómentes

Paradicsom csatni

Egyéb, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: