Cékla káposztalevélben
Hozzávalók:
- 20 dkg cékla
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 dkg darált dió
- 1 ek olaj
- ízlés szerint szójaszósz
- 1 ek köménymag
- * kelkáposzta levele
- 2 db lepény.
Elkészítés:
A céklát tormareszelőn lereszeljük, szétnyomott fokhagymát és darált diót, olajat, szójaszószt, köménymagot adunk hozzá. Kicsi kelkáposzta levelekre, mint egy csészébe helyezzük a céklát. Lepénnyel fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Csirkemájpástétom
Egyéb, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Padlizsánkrém 1.
Egyéb, Könnyű
Gluténmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Allergia, Májproblémák, Keringési problémák, Crohn, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Mogyorómentes
Bundás kenyér sütőben
Egyéb, Könnyű
Gluténmentes, Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes