Juhtúrós Lapcsánka
Hozzávalók:
- 4 db burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 3-4 evőkanál kukoricaliszt
- 1 db tojás
- olaj a sütéshez
- pici pirospaprika
- bors
- só
- 20 dkg juhtúró
Elkészítés:
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk és lereszeljük belereszeljük a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, sót, őrölt borsot,pirospaprikát tojást és összekeverjük annyi liszttel, hogy közepes sűrűségű masszát kapjunk. Forró olajon mint a palacsintát kisütjük. Melegen tálaljuk, juhtúrót adunk mellé.Energiaérték adagonként juhtúró nélkül: 296 kcal, szénhidrát: 48,1 g
Hasonló receptek
Csicseriborsó-püré
Köret, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sárgarépás burgonya
Köret, Könnyű
Crohn, Epebetegség, Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tojásos rizs
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes