Kecskesajtos rizs

Ételtípus: Köret Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg hosszú szemű rizs
  • 40 dkg kecskesajt
  • 6 evőkanál snidling (apróra vágott)
  • 2 dl tejszín
  • vaj
  • őrölt bors

Elkészítés:

A rizst lobogó sós vízben 40 perc alatt megfőzzük, majd lecsöpögtetjük. A kecskesajtot szeletekre vágjuk. A kész rizst, a snidlinget és a tejszínt összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük és vajjal kikent tűzálló tálba öntjük. A tetejére rakjuk a sajtszeleteket, 4 dkg vajat rámorzsolunk és forró sütőben 5 perc alatt készre sütjük. Melegen tálaljuk.

Hasonló receptek

Aranykrumpli

Köret, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldségpaella

Köret, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csőben sült angolzeller

Köret, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: