Kecskesajtos rizs
Hozzávalók:
- 20 dkg hosszú szemű rizs
- 40 dkg kecskesajt
- 6 evőkanál snidling (apróra vágott)
- 2 dl tejszín
- vaj
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
A rizst lobogó sós vízben 40 perc alatt megfőzzük, majd lecsöpögtetjük. A kecskesajtot szeletekre vágjuk. A kész rizst, a snidlinget és a tejszínt összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük és vajjal kikent tűzálló tálba öntjük. A tetejére rakjuk a sajtszeleteket, 4 dkg vajat rámorzsolunk és forró sütőben 5 perc alatt készre sütjük. Melegen tálaljuk.
Hasonló receptek
Aranykrumpli
Köret, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldségpaella
Köret, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csőben sült angolzeller
Köret, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes