Kecskesajtos rizs
Hozzávalók:
- 20 dkg hosszú szemű rizs
- 40 dkg kecskesajt
- 6 evőkanál snidling (apróra vágott)
- 2 dl tejszín
- vaj
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
A rizst lobogó sós vízben 40 perc alatt megfőzzük, majd lecsöpögtetjük. A kecskesajtot szeletekre vágjuk. A kész rizst, a snidlinget és a tejszínt összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük és vajjal kikent tűzálló tálba öntjük. A tetejére rakjuk a sajtszeleteket, 4 dkg vajat rámorzsolunk és forró sütőben 5 perc alatt készre sütjük. Melegen tálaljuk.
Hasonló receptek
Márványsajttal sült édesburgonya
Köret, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Zöldségkrém
Köret, Könnyű
Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Spanyol tortilla
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes