Kecskesajtos rizs

Ételtípus: Köret Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg hosszú szemű rizs
  • 40 dkg kecskesajt
  • 6 evőkanál snidling (apróra vágott)
  • 2 dl tejszín
  • vaj
  • őrölt bors

Elkészítés:

A rizst lobogó sós vízben 40 perc alatt megfőzzük, majd lecsöpögtetjük. A kecskesajtot szeletekre vágjuk. A kész rizst, a snidlinget és a tejszínt összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük és vajjal kikent tűzálló tálba öntjük. A tetejére rakjuk a sajtszeleteket, 4 dkg vajat rámorzsolunk és forró sütőben 5 perc alatt készre sütjük. Melegen tálaljuk.

Hasonló receptek

Márványsajttal sült édesburgonya

Köret, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Zöldségkrém

Köret, Könnyű

Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Spanyol tortilla

Köret, Könnyű

Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: