Frankfurti leves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Mogyorómentes, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Vesebetegség

Hozzávalók:

  • 1 pár virsli
  • 1 fej kelkáposzta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 kiskanál liszt
  • kevés kókuszolaj
  • pirospaprika
  • majoránna
  • köménymag
  • pici almaecet

Elkészítés:

A kelkáposztát megmossuk, vékony szeletekre vágjuk és feltesszük sós hideg vízbe főzni. Hozzáadunk majoránnát, pirospaprikát, valamint egy kevés köménymagot. Közben olajon megpirítjuk a hagymát, megszórjuk 1 kiskanál liszttel, felengedjük kevés hideg vízzel, hogy a liszt ne csomósodjon és amikor a káposzta megfőtt, hozzáadjuk. Tejföllel, 1 kiskanál almaecettel ízesítjük, összeforraljuk és a virslit belekarikázzuk. Adagonként Energia: 246 kcal, szénhidrát: 11 g

Hasonló receptek

Sütőtökkrémleves májjal és gombával

Leves, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Zöldségleves szerecsendióval

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Frankfurti leves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: