Zöldborsóleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Közepes

Diéta: Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg friss zöldborsó (vagy mélyhűtött borsó)
  • 1 db sárgarépa
  • 1 fej petrezselyem gyökér
  • 1 csomag petrezselyem
  • kevés olaj
  • 1 csapott kiskanál liszt

Elkészítés:

A megtisztított zöldborsót, zöldségeket, apróra vágott petrezselymet, egy lábasba tesszük az olajra és annyi meleg vízzel, hogy ellepje. Közepes lángon fedő alatt puhára főzzük. Amikor a zöldségek megfőttek belekeverem a lisztet, amit előtte egy kis meleg vízzel elkeverek, hogy ne legyen csomósodjon meg a levesbe és szépen elkeverem. Energiaérték/ adag: 200kcal, szénhidrát. 30g

Hasonló receptek

Almás csirkeleves

Leves, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes

Cukkini leves

Leves, Könnyű

Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Gombás burgonyaleves

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: