Spenótos lepény

Ételtípus: Tésztaféle Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 nagy csokor spenót megfőzve vagy 15 dkg fagyasztott spenót
  • 15 dkg juhtúró
  • 15 dkg tehéntúró
  • 15 dkg reszelt sajt
  • 15 dkg lencse megfőzve
  • 3-4 tojás
  • 1 kiskanál kömény
  • bors
  • 12 réteslap

Elkészítés:

1. A réteslap kivételével minden anyagot összekeverünk. 2. 6 db réteslappal 1 mély tepsit kibélelünk, olajjal vagy vajjal meglocsoljuk. 3. A réteslap tetejére öntjük a masszát és beborítjuk a másik 6 réteslappal. 4. Előmelegített, 190 fokos sütőbe tesszük és 45 percig sütjük.#Megjegyzés: A sütés elején én letakarom, majd félidő után leveszem, így egyenletes, szép piros lesz. Salátával tálalom, de hidegen is nagyon finom.

Hasonló receptek

Reform gyümölcskenyér

Tésztaféle, Könnyű

Gyomorfekély, Keringési problémák, Cukormentes

Pizzás csiga (tojás nélkül)

Tésztaféle, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtos-zöldséges tészta

Tésztaféle, Közepes

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: