Francia hagymaleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 közepes fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál olaj
  • 2 evőkanál liszt
  • csipet fehérbors
  • őrölt szerecsendió
  • 1 húsleveskocka
  • 4 dl víz
  • 3 dl növényi alapanyagból készült tejszín
  • reszelt sajt
  • 2 szelet pirítós kenyér

Elkészítés:

A hagymát szálakra vágjuk és olajon megpirítjuk. Majd rászórjuk a lisztet és megpirítjuk, végül hozzáadjuk a borsot és a szerecsendiót. Aztán felöntjük a kockából készült húslevessel. Forrás után hozzáadjuk a tejszínt és forrásig melegítjük. Tálaláskor a tányérba helyezett pirítósra reszeljük a sajtot majd forrón rászedjük a levest.

Hasonló receptek

Diétás leves

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Vesebetegség

Spárgakrémleves másként

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Gluténmentes

Böjti burgonyaleves

Leves, Könnyű

Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: