Mandulás pisztráng

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 pisztráng
  • 100 g vaj
  • 150 g hámozott mandula.

Elkészítés:

A pisztrángokat megtisztítjuk, megmossuk, felbontjuk, kibelezzük és a gerinc mellől az alvadt vércsíkot gondosan eltávolítjuk. A halakat kívül-belül megsózom, majd vajban mindkét oldalukat lassan megsütjük. Miközben a pisztráng sül, egy másik teflonbevonatú serpenyőben megpirítjuk a vékony szeletekre vágott, héjától megtisztított mandulát. (forró vízben pár pillanatra mártjuk, majd kinyomjuk a bőréből) Tálaláskor a pisztrángok tetejét gazdagon meghintjük pirított mandulával.

Hasonló receptek

Diós zöldbabsaláta

Vegetáriánus, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtspíz

Vegetáriánus, Könnyű

Gluténmentes, Csontritkulás, Laktózmentes, Hasnyálmirigy, Köszvény, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajttekercs

Vegetáriánus, Könnyű

Crohn, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: