Gombás csirkefasírt
Hozzávalók:
- 4 csirkemell
- 20 dkg gomba
- 2 tojás
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 dl tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- liszt
Elkészítés:
A csirkemellfiléket bőrükkel és a gombával együtt kétszer átdaráljuk. Hozzákeverjük a többi hozzávalót és addig gyúrjuk, amíg formázható lesz. Vizes kézzel pogácsákat formálunk, lisztben megforgatjuk, bő, forró olajban pirosra sütjük. Hidegen is finom.
Hasonló receptek
Fűszeres töltött báránycomb
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemáj tejben párolva
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sonkás rakott karfiol
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes