Gombás csirkefasírt
Hozzávalók:
- 4 csirkemell
- 20 dkg gomba
- 2 tojás
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 dl tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- liszt
Elkészítés:
A csirkemellfiléket bőrükkel és a gombával együtt kétszer átdaráljuk. Hozzákeverjük a többi hozzávalót és addig gyúrjuk, amíg formázható lesz. Vizes kézzel pogácsákat formálunk, lisztben megforgatjuk, bő, forró olajban pirosra sütjük. Hidegen is finom.
Hasonló receptek
Carbonara spagetti
Egytálétel, Könnyű
Laktózmentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkemáj tejben párolva
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Borjúfasírt uborkával és gyömbérrel
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes