Spenót főzelék

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 15-20 dkg spenót
  • 2,5 dl víz
  • 4-5 nagyobb fokhagyma
  • 4 dl főzőtejszín
  • 3-3,5 evőkanál rizsliszt

Elkészítés:

A spenótot megmosom, apróra vágom és felrakom egy lábasba 2 dl főzőtejszínnel és 2 dl vízzel. Hozzáadom a fokhagymát. Hagyom közepes gázon. Míg rotyog, addig a maradék főzőtejszínt összekeverem a rizsliszttel, majd belekeverem a spenótba. Megvárom, hogy felrotyogjon.

Hasonló receptek

Chili mexikói bab

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Pagi tál

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Endívia főzelék

Egytálétel, Könnyű

Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: