Spenót főzelék
Hozzávalók:
- 15-20 dkg spenót
- 2,5 dl víz
- 4-5 nagyobb fokhagyma
- 4 dl főzőtejszín
- 3-3,5 evőkanál rizsliszt
Elkészítés:
A spenótot megmosom, apróra vágom és felrakom egy lábasba 2 dl főzőtejszínnel és 2 dl vízzel. Hozzáadom a fokhagymát. Hagyom közepes gázon. Míg rotyog, addig a maradék főzőtejszínt összekeverem a rizsliszttel, majd belekeverem a spenótba. Megvárom, hogy felrotyogjon.
Hasonló receptek
Rák Marsala szószban
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Túrógombóc sajtmártással
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Besamelles gombás rizs
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Hasnyálmirigy, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes