Gombás csirkefasírt
Hozzávalók:
- 4 csirkemell
- 20 dkg gomba
- 2 tojás
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 dl tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- liszt
Elkészítés:
A csirkemellfiléket bőrükkel és a gombával együtt kétszer átdaráljuk. Hozzákeverjük a többi hozzávalót és addig gyúrjuk, amíg formázható lesz. Vizes kézzel pogácsákat formálunk, lisztben megforgatjuk, bő, forró olajban pirosra sütjük. Hidegen is finom.
Hasonló receptek
Krumplipüré rakottasan
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Crohn, Gyomorfekély, Hasnyálmirigy, Májproblémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkemájas-hagymás rizotto
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ricottával töltött cukkini
Egytálétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes