Petrezselyemleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Crohn, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • diónyi vaj
  • 1 púpos evőkanál liszt
  • 1 nagy csokor petrezselyemzöld
  • 2 húsleveskocka
  • 1 dl tejföl
  • 1 tojássárgája.

Elkészítés:

A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, beledobjuk a nagyon finomra vágott petrezselyemzöldet, felengedjük egy liter vízzel feloldjuk benne a húsleveskockákat és 3-4 percig forraljuk. Tálalás előtt a tojássárgájával elkevert tejföllel dúsítjuk.

Hasonló receptek

Spárgakrémleves másként

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hideg narancsos sárgarépa-krémleves

Leves, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hamis gulyásleves

Leves, Közepes

Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes

Új keresés

Válasszon diétát: