Gomba tésztával
Hozzávalók:
- 40 dkg csiperke
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 hegyes erős paprika
- 3 evőkanál olívaolaj
- só
- 1 kis csokor petrezselyem
- 40 dkg csavart tészta
- reszelt parmezán
Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, fölszeleteljük, a fokhagymát finomra aprítjuk. A paprika csumáját kimetszük, a húsát karikákra vágjuk, majd az olajban hamar megfonnyasztjuk. Ekkor belekerül a gomba, amit közepes lángon 10 percig párolunk. Félidőben kissé megsózzuk és fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük. Közben a tésztát kifőzzük, majd leszűrjük. Öszzekeverjük a pirított gombával és parmezánnal hintjük meg.
Hasonló receptek
Sonkás egytál
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Libamájjal töltött csirkemellfilé paprikás mártással
Egytálétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sárgarépabundában sült pulykasteak
Egytálétel, Közepes
Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes