Borsófőzelék

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes, Crohn

Hozzávalók:

  • 60 dkg zöldborsó
  • 5 evőkanál étolaj
  • 2,5 kiskanál só
  • pirospaprika
  • 1 csokor petrezselyem
  • cukor
  • víz

Elkészítés:

1, 5 evőkanál lisztből és 3 dl olajból rántást készítünk. A tűzről levéve hozzáadjuk a petrezselymet és a pirospaprikát, majd felengedjük 1, 5-2 dl vízzel. Csomómentesre keverjük és a megfőtt zöldborsóhoz adjuk. Kevergetve újra forraljuk.

Hasonló receptek

Parmezános tükörtojás

Egytálétel, Könnyű

Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Kukoricás rakott cukkini

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sült csirke joghurtos burgonyával

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: