Borsófőzelék

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes, Crohn

Hozzávalók:

  • 60 dkg zöldborsó
  • 5 evőkanál étolaj
  • 2,5 kiskanál só
  • pirospaprika
  • 1 csokor petrezselyem
  • cukor
  • víz

Elkészítés:

1, 5 evőkanál lisztből és 3 dl olajból rántást készítünk. A tűzről levéve hozzáadjuk a petrezselymet és a pirospaprikát, majd felengedjük 1, 5-2 dl vízzel. Csomómentesre keverjük és a megfőtt zöldborsóhoz adjuk. Kevergetve újra forraljuk.

Hasonló receptek

Sonkával töltött gomba

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes

Kagylótészta csirkehússal és gombával

Egytálétel, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Héjában sült burgonya túrós-fokhagymás öntettel

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: