Borsófőzelék

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes, Crohn

Hozzávalók:

  • 60 dkg zöldborsó
  • 5 evőkanál étolaj
  • 2,5 kiskanál só
  • pirospaprika
  • 1 csokor petrezselyem
  • cukor
  • víz

Elkészítés:

1, 5 evőkanál lisztből és 3 dl olajból rántást készítünk. A tűzről levéve hozzáadjuk a petrezselymet és a pirospaprikát, majd felengedjük 1, 5-2 dl vízzel. Csomómentesre keverjük és a megfőtt zöldborsóhoz adjuk. Kevergetve újra forraljuk.

Hasonló receptek

Brokkolis csirkemell pennével (2 személyre)

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Francia rakottburgonya 2.

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Töltött cukkini

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Vesebetegség, Köszvény, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: