Rakott spagetti

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • fél kg spagetti vagy makaróni tészta
  • spagetti alap
  • sajt
  • kukorica
  • tejföl
  • 40 dkg darált hús
  • 1 fej hagyma

Elkészítés:

Kifőzzük a tésztát, a hagymát apróra vágjuk, kis olajon megpirítjuk. Hozza adjuk a darálthúst, majd ha fehér lett a hús, hozza adjuk a spagetti alapot, kis sót és 0, 5 dl vizet. Addig hagyod a tűzhelyen, míg rotyog utána leveszed a tűzhelyről fogj egy tepsit tedd be a tészta felét utána a darált hús felét a dobozos kukorica felét utána szinten ugyanazt csinálod tészta, hús, kukorica és a végén a tejfölt, amit előtte felmelegítettél és a legvégén a reszelt sajtot beteszed a sütőbe addig, míg a sajt nem lesz halványsárga.

Hasonló receptek

Sajtos-tejfölös tészta

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Kakukkfüves édesburgonya

Egytálétel, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Ázsiai gombás-húsos fasírt

Egytálétel, Közepes

Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: