Halas kapros ragu
Hozzávalók:
- 1 nagyobb csokor kapor
- 2 dl tejszín (vagy tejföl)
- 2 konzerves aprított tonhal
- egy csomag vékony tészta
- 1 evőkanál citromlé
- 2 evőkanál olaj
- só
- bors
- pirospaprika
Elkészítés:
Közepes lángon felhevítjük az olajt, beletesszük az aprított halkonzervet és enyhén átpárologtatjuk. Majd hozzáadjuk a tejszínnel vagy tejföllel elkevert pirospaprikát, majd a kaprot a citromlevet és ízlés szerin sózzuk és borsozzuk. Folytonos kavargatás mellett megvárjuk, míg az ízek összefőnek. Majd hozzákeverjük a megfőtt tésztához.
Hasonló receptek
őszi kacsacomb
Húsétel, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Parajos sertésszelet mozzarellával
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Rakott csirkemell
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes