Kolbászos pecsenye
Hozzávalók:
- 1 kicsontozott karaj
- 1 szál kolbász
- 4 szelet vékony bacon szalonna
- 2 paradicsom
- 2 paprika
- 1 fej hagyma
- liszt
- 2 dl tejföl
- étolaj
- petrezselyem
- só
- bors
Elkészítés:
A hússzeleteket vékonyra kiverjük, sózzuk, borsozzuk. Rárakjuk a kolbászt és a szalonnaszeleteket, jó szorosan feltekerjük, majd összetűzzük, nehogy szétessen. Beleforgatjuk a lisztbe és olajon hirtelen megpirítjuk mind a két oldalát. A hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott paprikát és a paradicsomot. Felöntjük egy kevés vízzel és a húsokat beletesszük. A fűszerekkel ízesítjük, majd a végén beletesszük az apróra vágott petrezselyem zöldet és a tejfölt.
Hasonló receptek
Fetával töltött pulykamell spenótos rizzsel
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Zöldséges hal
Húsétel, Közepes
Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Crohn, Laktózmentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Székely almás hús
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes