Kolbászos pecsenye

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 kicsontozott karaj
  • 1 szál kolbász
  • 4 szelet vékony bacon szalonna
  • 2 paradicsom
  • 2 paprika
  • 1 fej hagyma
  • liszt
  • 2 dl tejföl
  • étolaj
  • petrezselyem
  • bors

Elkészítés:

A hússzeleteket vékonyra kiverjük, sózzuk, borsozzuk. Rárakjuk a kolbászt és a szalonnaszeleteket, jó szorosan feltekerjük, majd összetűzzük, nehogy szétessen. Beleforgatjuk a lisztbe és olajon hirtelen megpirítjuk mind a két oldalát. A hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott paprikát és a paradicsomot. Felöntjük egy kevés vízzel és a húsokat beletesszük. A fűszerekkel ízesítjük, majd a végén beletesszük az apróra vágott petrezselyem zöldet és a tejfölt.

Hasonló receptek

Fetával töltött pulykamell spenótos rizzsel

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Zöldséges hal

Húsétel, Közepes

Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Crohn, Laktózmentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Székely almás hús

Húsétel, Könnyű

Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: