Tönköly pástétom
Hozzávalók:
- 20 dkg tönköly
- 10 dkg margarin
- ízlés szerint só
- szerecsendió-virág por
- szegfűbors
- borsikafű poralakban
- lestyánpor.
Elkészítés:
A tönkölyt előző este beáztatjuk, megfőzzük, fedő alatt duzzasztjuk. Húsdarálón ledaráljuk, a fűszerekkel, margarinnal kikeverjük. Zöldségfélével fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Körte csatni mazsolával és dióval
Egyéb, Közepes
Gluténmentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes
Mentás almakompót másképpen
Egyéb, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Zöld paradicsom csatni
Egyéb, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes