Diós zabpehelykása

Ételtípus: Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 csésze zabpehely
  • 2 csipet tengeri só
  • 1 csésze mazsola
  • 1 csésze dió durvára vágva
  • 2 alma egészben.

Elkészítés:

A zabpelyhet 3x-os mennyiségű vízben sóval együtt főzzük. Beletesszük a mazsolát, a diót, együtt kevergetjük 15-20 percig. A tűzről levéve fedő alatt tartjuk 5-10 percig. Tálalás előtt belekockázzuk az almát héjastul. Tálkákban kínáljuk.

Hasonló receptek

Alföldi hússalátával töltött paradicsom

, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hideg sajtmártás-mártogato

, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Érlelt sajt

, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: