Csirkegombóc

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 200 g főtt csirkehús
  • 1 tojás
  • petrezselyemzöld
  • 2 evőkanál zabpehely (20g)

Elkészítés:

A csirkehúst bőröstől megdaráljuk, elkeverjük a tojássárgájával, apróra vágott petrezselyemzölddel. Hozzáadjuk a zabpelyhet és a felvert tojást könnyedén belekeverjük. 4 gombócot formázunk. Forrásban lévő sós vízben addig főzzük a gombócokat, amíg fel nem jönnek a víz tetejére, majd leszűrjük.

Hasonló receptek

Töltött csirke olaszosan

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Mustáros-spenótos csirke

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Illatos-omlós pulykaszelet

Húsétel, Közepes

Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: