Édesgofri
Hozzávalók:
- 4 ek kölesliszt vagy zabliszt
- 2 ek hajdina liszt
- 1/2 mk szegfűszeg
- 1 mk bazsalikom
- 2 ek olaj.
Elkészítés:
A fentieket jól elkeverjük és azután adjuk hozzá a vizet. Állni hagyjuk kb. 1 órahosszat. Nokedli sűrűségűre kavarjuk. Gofrisütőben kisütjük. Olajos maggal, karobkrémmel fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Linzerkarika (tej és tojás nélkül)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Csontritkulás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Sült vilmoskörte mentás mártásban
Desszert, Közepes
Fogyókúra, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Szilvás szelet
Desszert, Könnyű
Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes