Édesgofri
Hozzávalók:
- 4 ek kölesliszt vagy zabliszt
- 2 ek hajdina liszt
- 1/2 mk szegfűszeg
- 1 mk bazsalikom
- 2 ek olaj.
Elkészítés:
A fentieket jól elkeverjük és azután adjuk hozzá a vizet. Állni hagyjuk kb. 1 órahosszat. Nokedli sűrűségűre kavarjuk. Gofrisütőben kisütjük. Olajos maggal, karobkrémmel fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Somlói galuska
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes
Bazsalikomos citromos pite
Desszert, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Csokis bomba
Desszert, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes