Murai halászlé

Ételtípus: Leves Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 kg ponty
  • 1 kg dévérkeszeg
  • 3 fej vöröshagyma
  • 2 paprika
  • 2 paradicsom
  • 2 evőkanál fűszerpaprika

Elkészítés:

Halakat megnyúzni, lefilézni, szeletelni. Szeleteket sózni, félre tenni. Halcsontokat, fejeket, a lenyúzott bőrt a felszeletelt hagymákkal felforraljuk, majd a többi hozzávalót is szeletelve beszórjuk. Jöhet a fűszerezés. 2 órás főzés után, passzírozás. Az újraforralást követően a halszeleteket 20 perc alatt megfőzzük, és kész!

Hasonló receptek

Zöldségleves kókusztejjel

Leves, Közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes

Tárkonyos raguleves

Leves, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldséges bableves

Leves, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: