Murai halászlé
Hozzávalók:
- 2 kg ponty
- 1 kg dévérkeszeg
- 3 fej vöröshagyma
- 2 paprika
- 2 paradicsom
- 2 evőkanál fűszerpaprika
- só
Elkészítés:
Halakat megnyúzni, lefilézni, szeletelni. Szeleteket sózni, félre tenni. Halcsontokat, fejeket, a lenyúzott bőrt a felszeletelt hagymákkal felforraljuk, majd a többi hozzávalót is szeletelve beszórjuk. Jöhet a fűszerezés. 2 órás főzés után, passzírozás. Az újraforralást követően a halszeleteket 20 perc alatt megfőzzük, és kész!
Hasonló receptek
Mandulaleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Brokkoli krémleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Hideg cukkinileves
Leves, Könnyű
Keringési problémák, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes