Murai halászlé
Hozzávalók:
- 2 kg ponty
- 1 kg dévérkeszeg
- 3 fej vöröshagyma
- 2 paprika
- 2 paradicsom
- 2 evőkanál fűszerpaprika
- só
Elkészítés:
Halakat megnyúzni, lefilézni, szeletelni. Szeleteket sózni, félre tenni. Halcsontokat, fejeket, a lenyúzott bőrt a felszeletelt hagymákkal felforraljuk, majd a többi hozzávalót is szeletelve beszórjuk. Jöhet a fűszerezés. 2 órás főzés után, passzírozás. Az újraforralást követően a halszeleteket 20 perc alatt megfőzzük, és kész!
Hasonló receptek
Burgonyaleves
Leves, Könnyű
Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Savanyú tojásleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes
Hamis gulyásleves
Leves, Közepes
Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes