Murai halászlé

Ételtípus: Leves Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 kg ponty
  • 1 kg dévérkeszeg
  • 3 fej vöröshagyma
  • 2 paprika
  • 2 paradicsom
  • 2 evőkanál fűszerpaprika

Elkészítés:

Halakat megnyúzni, lefilézni, szeletelni. Szeleteket sózni, félre tenni. Halcsontokat, fejeket, a lenyúzott bőrt a felszeletelt hagymákkal felforraljuk, majd a többi hozzávalót is szeletelve beszórjuk. Jöhet a fűszerezés. 2 órás főzés után, passzírozás. Az újraforralást követően a halszeleteket 20 perc alatt megfőzzük, és kész!

Hasonló receptek

Mandulaleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Brokkoli krémleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hideg cukkinileves

Leves, Könnyű

Keringési problémák, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: