Dunai halászlé

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 1 kg ponty
  • harcsa
  • törpeharcsa
  • 2 fej hagyma
  • édes és csípős házipaprika

Elkészítés:

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.

Hasonló receptek

Burgonyaleves

Leves, Könnyű

Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sütőtök leves

Leves, Könnyű

Magas koleszterin, Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes

Camembert krémleves

Leves, Közepes

Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: