Orosz hússaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg sült/főtt hús
  • 20 dkg ecetes uborka
  • főtt
  • füstölt nyelv/sonka
  • 30 dkg főtt burgonya
  • 30 dkg alma
  • tartármártás
  • 3 főtt tojás
  • őrölt bors
  • mustár
  • citrom

Elkészítés:

A húst, a héjában főtt burgonyát, a meghámozott uborkát, az almát és a főtt tojást egyenletes csíkokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, mustárt, citromlevet adunk hozzá, majd összekeverjük a tartármártással. A tetejére metéltre vágott füstölt nyelvet / sonkát szórunk. Ha kész, pár órát hűtőben érleljük.

Hasonló receptek

Madársaláta spenóttal és sárgarépával

Saláta, Könnyű

Vashiány, Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Körte-camembert saláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Epebetegség, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Narancsos sonkasaláta

Saláta, Könnyű

Cukormentes, Gluténmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: