Orosz hússaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg sült/főtt hús
  • 20 dkg ecetes uborka
  • főtt
  • füstölt nyelv/sonka
  • 30 dkg főtt burgonya
  • 30 dkg alma
  • tartármártás
  • 3 főtt tojás
  • őrölt bors
  • mustár
  • citrom

Elkészítés:

A húst, a héjában főtt burgonyát, a meghámozott uborkát, az almát és a főtt tojást egyenletes csíkokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, mustárt, citromlevet adunk hozzá, majd összekeverjük a tartármártással. A tetejére metéltre vágott füstölt nyelvet / sonkát szórunk. Ha kész, pár órát hűtőben érleljük.

Hasonló receptek

Nyers vegyes zöldségsaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Parmezános mártás

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Vegyes saláta ruccolás öntettel

Saláta, Könnyű

Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: