Gombával töltött burgonya
Hozzávalók:
- 8 nagyobb burgonya
- 20 dkg gomba
- 1 csokor petrezselyem
- 2 dl tejföl
- 2 dkg vaj
- olaj
- só
- bors
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és kivájjuk. A gombát apróra vágjuk, petrezselymes olajon megpároljuk. A burgonya kivájt részét villával összetörjük, belekeverjük a gombát, sóval, borssal ízesítjük. Megtöltjük a kivájt burgonyákat, kivajazott tálban egymás mellé fektetjük. Tejföllel meglocsolva sütjük meg.
Hasonló receptek
Sóskapuding (édes sóskafőzelék)
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Hasnyálmirigy, Gyomorfekély, Mogyorómentes
Zöldségropogós
Vegetáriánus, Közepes
Gluténmentes, Köszvény, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Mandulás pisztráng
Vegetáriánus, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes