Urológus téma

Dr. Bánfi Gergely: Az urológus is csak hozzánk hasonló ember, nincs ok félni tőle!

Dr. Bánfi Gergely

A Movember mozgalom néhány éve jelent meg hazánkban, és november hónapban a férfiegészséghez szorosan kapcsolódó urológiai szűrésekre hívja fel a figyelmet. Dr. Bánfi Gergely urológussal, a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikájának adjunktusával beszélgettünk.

Dr. Benyó Mátyás - Önéletrajz

WEBBeteg

Dr. Benyó Mátyás PhD, egyetemi adjunktus, urológus, andrológus szakorvos szakmai bemutatkozása a WEBBeteg.hu egészségportálon.

Potenciazavar - Nehéz a bikából nyuszivá válni

WEBBeteg - Dr. Török Alexander, urológus

Az urológia mai állása szerint nincs elveszett beteg, az orvosi rendelőig vezető lépéseket azonban mindenkinek egyedül kell megtennie. Ahhoz nincs szükség bátorságra, hogy illegálisan szerzett potencianövelő termékekkel próbálják kúrálni magukat az érintettek – véli Dr. Török Alexander urológus.

Kérdések az urológiai rendelésen, amiket gyakran elfelejtünk orvosunknak feltenni

WEBBeteg - Dr. Benyó Mátyás, urológus

Az urológiai praxis során is találkozik az orvos és beteg számos félreértéssel, ami legtöbbször kommunikációs problémából adódik. Mindent kérdezzünk meg orvosunktól, amiről úgy érezzük, hogy gyógyulásunkat befolyásolja!

Rövid fitymafék - Az orvos válaszol

WEBBeteg - Dr. Kocsis István, urológus

A fitymafékem, a makk alatt a bőr 1-2 centivel megakad, és a makkot is lehúzza valamennyivel. Milyen problémát okozhat a későbbiekben? Hallottam, hogy meg lehet operálni, érdemes? Akadályozza a péniszem növekedését? Óvszer használata befolyásolja? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

IPSS teszt

Prosztata megnagyobbodás

Ha Ön férfi és elmúlt 40 éves, tesztelje magát! A teszt kitöltése során mindennapi élethelyzetekre gondoljon, ne vegye figyelembe, amikor pl....

Dr. Merth Gábor

WEBBeteg

Dr. Merth Gábor, a WEBBeteg urológus szakértőjének önéletrajza.

Dr. Albert István - Önéletrajz

WEBBeteg

Dr. Albert István, andrológus, urológus szakmai önéletrajza a WEBBeteg.hu egészségportálon.

Dr. Fekete Ferenc

WEBBeteg

28 éve dolgozom urológusként. Először egy fővárosi egyetem urológiai klinikáján voltam tanársegéd, majd az országban az elsők között magánrendelőt hoztam létre, és itt fogadom a pácienseket.

Prosztatarák - Férfiak veszélyben

MTI

Szűrni, megelőzni, kezelni, ellenőrizni - ezek a leggyakrabban elhangzó címszavak, ha a férfiak közül a sokukat érintő egészségügyi probléma, a prosztatabajok kerülnek szóba. De miért éppen én? - ezt a kimondott és ki nem mondott kérdést teszik fel közülük a legtöbben, ha a figyelmeztető szavakat hallják.