Taurin téma

Ártalmasak a szívre az energiaitalok? - Az energiaitalok hatása szervezetünkre

WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember

Hazánkban nagyon elterjedt az energiaitalok fogyasztása, elsősorban a fiatal felnőttek vásárolják gyakran ezeket az italokat, remélve, hogy energikusabbak lesznek tőle, növelhetik a teljesítményüket, és jobban bírják a munkát és a tanulást. Miért egészségtelen ezek fogyasztása?

A testépítés során használt táplálékkiegészítők hatása - Az orvos válaszol

WEBBeteg

Fogyasztott tiszta kreatin koncentrátumoknak van-e valamilyen szervezetre káros hatása? A rendszeres taurin használatnak milyen veszélyei vannak? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Vérkép és taurin - Az orvos válaszol

WEBBeteg

Holnap megyek vérvételre és ma energiaitalt fogyasztottam. Kimutatja a vérkép a taurint? Hogyan kell helyesen vizeletmintát adni? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Fehérjeport lehet szedni béta blokkolóra?

Orvos valaszol - Dr. Molnár Dóra

Tisztelt Doktor Úr/Nő! A kérdésem az lenne, hogy 3 hónapja elkezdtem 2 év kihagyás után ismét edzeni. EZ a biciklizést és az edzőtermi súlyzós edzést, tornát foglalja magába. 2 évvel ezelőtt egy hirtelen jött pánikbetegség miatt hagytam abba a moz

Taurin bevitel

Orvos valaszol - Irinyi-Barta Tünde

Tisztelt Hölgyem/Uram! Olyan kérdéssel szeretnék önökhöz fordulni, hogy szedek fehérjét.Heti 3-4 szer járok edzőterembe mellette futok, kosárlabdázok.Egy adagban (30g) 1500 mg taurin van.Hetente 3-5 adagot fogyasztok.1kg-ot vettem körülbelül 2 h