• Taurin téma

    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    Noha az energiaitalok felpörgetnek, és növelik a teljesítményt, ám egyesek számára nem éri meg kipróbálni. Ismerje meg a veszélyeket, melyeket az energiaitalok jelenthetnek a szívére!
    WEBBeteg
    Fogyasztott tiszta kreatin koncentrátumoknak van-e valamilyen szervezetre káros hatása? A rendszeres taurin használatnak milyen veszélyei vannak? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    WEBBeteg
    Holnap megyek vérvételre és ma energiaitalt fogyasztottam. Kimutatja a vérkép a taurint? Hogyan kell helyesen vizeletmintát adni? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    MTI
    Emeli a vérnyomást, fölgyorsítja a szívműködést, szívritmus- és alvászavarokat okoz a nagy hatóanyag tartalmú energiaitalok fogyasztása - mutatták ki vizsgálatukban lengyel kutatók.
    Orvos valaszol - Dr. Molnár Dóra
    Tisztelt Doktor Úr/Nő! A kérdésem az lenne, hogy 3 hónapja elkezdtem 2 év kihagyás után ismét edzeni. EZ a biciklizést és az edzőtermi súlyzós edzést, tornát foglalja magába. 2 évvel ezelőtt egy hirtelen jött pánikbetegség...
    Orvos valaszol - Irinyi-Barta Tünde
    Tisztelt Hölgyem/Uram! Olyan kérdéssel szeretnék önökhöz fordulni, hogy szedek fehérjét.Heti 3-4 szer járok edzőterembe mellette futok, kosárlabdázok.Egy adagban (30g) 1500 mg taurin van.Hetente 3-5 adagot fogyasztok.1kg-ot vettem...