Praxis téma

Dr. Fekete Borbála: nem tudtam, ha nem orvos, akkor mi is legyek

WEBBeteg - Gorzsás Anita, újságíró

Nemzet háziorvosa

2019-ben is megválasztották a Nemzet háziorvosát. Az idei első helyezett Dr. Fekete Borbála, aki három településen is praktizál. Emberszeretetéről, hivatástudatáról és magánéletéről is beszélgettünk vele.

Eldőlt, ki a nemzet háziorvosa

evpraxisa.hu

Ritka alkalom, amikor a háziorvosok erősen és tisztán érezhetik a feléjük áradó szeretetet és megbecsülést. Ezt élhették át azok, akik jelen voltak november 4-én a patinás Pesti Vigadóban, ahol immár kilencedik alkalommal ünnepelték azokat az alapellátásban dolgozó háziorvosokat és nővéreket, akik A nemzet háziorvosa pályázaton a legtöbb szavazatot kapták.

Az Év 5 csillagos orvosa és rendelője díj - a páciensek idén is döntöttek

FoglaljOrvost.hu

A privát egészségügyi szektorban nem csak a páciensek száma növekszik ütemesen, a kínálati oldal is egyre szélesedik. De hogyan tudja a páciens eldönteni, az egyre nagyobb választékban kit válasszon?

Addig csinálom, ameddig a kezem, a lábam és a fejem bírja

Seregély István - evpraxisa.hu

Nemzet háziorvosa

Nikolits Ilona nemrég azzal a szalagcímmel került az újságba, hogy 79 évesen is gyógyít a budai háziorvos. A doktornő Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázaton hazai toplistás volt betegei beszámolói és ajánlásai alapján.

Hajrájához érkezett Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat!

Az év praxisa a Kárpát-medencében

Még nem késő beszállni, május 10-ig bárki beküldheti történetét, ajánlását jelölni kívánt háziorvosáról!

MAOOSZ: A vadhajtásokat le kell vágni!

WEBBeteg - Kósa-Boda Veronika, újságíró

Maguk alatt vágják a fát a magánorvosok azzal, hogy felhívták a döntéshozók figyelmét a szektorban előforduló etikátlan reklámokra? A hirdetési anomáliákra való figyelemfelhívás ugyanis jelentősen csökkentheti a szektor szereplőinek marketinglehetőségeit. Dr. Kovács János szerint szó sincs erről, bármely szakma vadhajtásainak levágása a szakma érdeke is.