• Pajzsmirigybetegség téma

        Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika
        Tisztelt Doktornő, Doktor úr! 37 éves vagyok, az elmúlt 2 évben volt 2 sikertelen terhességem. Az első 16-17 hetesen ment el, down-kor gyanuval. A második már 4 hetesen nem élt. Az első terhességem után derült ki hogy pajzsmirigy...
        Orvos valaszol - Dr. Pétervári László
        Tisztelt Doktor No/Ur! Jelenleg 8 hetes terhes vagyok.Szuletesem ota pajzsmirigy csokkent mukodesem van (nem fejlodott ki rendesen a pajzsmirigy).Jelenleg 100 mikrogramm euthyroxot szedek.3-4 hete volt egy vervizsgalat(TSH 11 mIU/L, T4 referencia...
        Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika
        Kb. 3 hete olyan érzés van a torkomban vagy a nyelőcsövemben, mintha megakadt volna egy falat. Egyre erősebben érzem ezt. nagyon zavar már. Régebben kb.20 éve volt pajzsmirigy problémám, akkor izotópos kezelésekre jártam, egy...
        Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika
        Tisztelt Doktornő/Úr! Kellemetlen problémával küszködök. Cukorbeteg vagyok 21 éve, ezért mindig is oda kellett figyelni az étkezésemre, alapvetően is hízékony vagyok, gyerekkoromban is nagyobb voltam mint a többiek. Sajnos elértem...
        Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika
        Tisztelt szakértő! 29 éves nő vagyok és családtervezéssel kapcsolatos - mégis pajzsmirigyműködéshez kapcsolódó kérdéssel fordulok Önhöz: A napokban vettem részt időszakos orvosi vizsgálaton, ahol - tekintettel arra, hogy...
        Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika
        Üdvözlöm, Laborleletem több pontban eltér a normális értékektől. Teljes vaskötő kapacitás:84, 1GPT:57 Alkalikus foszfatáz:353 Koleszterin:6 TSH:10, 979 Alacsony pajzsmirigy működést állapítottak meg évekkel ezelőtt. L-Thiroxin...
        Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika
        Tisztelt Doktor! Azt szeretném kérdezni hogy milyen gyógyszert kell szednem ha a következő a laboreredményem: TSH-0.37 FT4-17.51. Alulmüködes vagy tulmüködés? Köszönöm szépen a választ! ILDIKO
        Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika
        Tisztelt Doktor Úr! H ashimoto-thyreoiditis, enyhe hyperthyreosissal, a diagnosztizált betegségem és valaki ajálotta a Chlorella algát mert az a nehézfémeket kiviszi a szervezetből.Elolvastam az alga tájékoztatót és abban az írták "...
        Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika
        Tisztelt doktornő! Minden leletem (izotóp vizsgálat, labor, nyaki uh) azt igazolja hogy pajzsmirigy túlműködésem van, viszont semmilyen ezt a betegséget igazoló tünetem nincs.Lehetséges ez? Függ bármitől hogy van-e tünetem vagy nincs?...
        Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika
        Kedves Doktornő/úr 35 éves vagyok pajzsmirigy gonddal babát szerettünk volna és elküldtek Endokrinológiára. 07.11.-én az értékek:TSH: 0, 04 FT3: 2, 76 FT4: 1, 41 és megállapították hogy Autoimun Thyroiditisem van erre kaptam napi 1...
        A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!