Orvosi ellátás téma

Ott kolbászból van? Gyógyulás külföldön

Dr. Kovácsy Zsombor

Pozsonyi plasztikai sebész ismerősömet kérdeztem, hogy az osztrák áraknál jóval kedvezőbb díjaival miért nem célozza meg a tehetős bécsi közönséget, hiszen szinte percek alatt átruccanhat bárki a szomszédvárba szépülni. Válasza nagyon érdekes volt.

Milyen egészségügyi ellátást vehet igénybe méltányossági alapon?

WEBBeteg - T. A., újságíró

Lehetőség van arra, hogy a NEAK méltányosságból átvállalja az orvosi ellátásért fizetendő térítési díjat vagy annak egy részét. Mikor, kinek, miként jár? A WEBBeteg.hu utánajárt.

Külföldön él, de itthon jár orvoshoz? - Bírságot kaphat

WEBBeteg

Sokan elfelejtkeznek róla, pedig 10 000-től 100 000 Ft-ig terjedő bírságot is kaphat, aki külföldön él, dolgozik, mégsem jelentkezik ki a magyar egészségbiztosítási rendszerből.

Éger: történelmi helyzet van, és ez történelmi megoldást követel

WEBBeteg - Szondi Réka, újságíró

Joggal várjuk el, hogy az életpályamodell, amely más szakmákban már létezik, az egészségügyben is megjelenjen. Történelmi helyzet van, és ez történelmi megoldást követel – hangsúlyozta Dr. Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke a Magyar Rezidens Szövetség által szervezett szerdai sajtótájékoztatón.

hol és hogyan?

Orvos valaszol - Dr. Árki Ildikó

A férjem halála után párkapcsolatban élek Püskin. Sajnos így a megszokott módon nem tudok orvoshoz menni. Nagyon fáj a jobb karom, az utóbbi időben kis göbök lettek a középső ujjam alatt. A csuklómon, a mutatóujjam alatt egy nagyobb göb is van, ami i