Másnaposság téma

Macskajaj - Mi az, ami segíthet?

WEBBeteg - B. M., szakfordító, Lektorálta: Dr. Csuth Ágnes, családorvos

Az ünnepnapok, a szilveszter, a születésnapi partik, az esküvők és még számos esemény alkalmat szolgáltathat arra, hogy a résztvevők igyanak egy-két pohárral. Ha azonban valaki ennél gyakrabban nézeget a pohár fenekére, akkor másnap reggel könnyen előfordulhat, hogy iszonyú fejfájásra ébred, hányingere van, és nagyon szomjas. Adunk néhány tippet, hogy a másnaposság kellemetlenségeit könnyebben elviselje.

Tévhitek a másnaposságról

WEBBeteg - Cs. K. fordító

Kutyaharapást szőrével? Gyógyszerek? Vagy elég valamit enni? Pár jótanács, amely segítségével úgy ébredhet, hogy ne bánja meg az előző éjjelt - már ami az alkoholt illeti.

Whisky vagy vodka? Melyik kínoz meg jobban másnap?

MTI

95 önkéntessel végeztek kísérletet amerikai kutatók, melyből kiderült, hogy melyik ital keseríti meg jobban a tivornya utáni napot.

A lehető legrosszabb módszer kijózanodás ellen

MTI

Egy egereken végzett kutatás szerint a kávé elhiteti az illetővel, hogy visszatértek az érzékei, holott ez csupán illúzió: mindössze nehezebben veszi észre, hogy alkoholos befolyás alatt áll.

Másnaposság elleni tabletta, kapszula

Orvos valaszol - Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Szeretném megkérdezni, hogy a Party-smart másnaposság elleni tabletta vagy kapszula káros lehet-e? Lehet-e szedni rendszeresen? Vagy kiknek nem ajánlott fogyasztani? Köszönöm a segítségüket!