Másnaposság elleni tabletta, kapszula

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Szeretném megkérdezni, hogy a Party-smart másnaposság elleni tabletta vagy kapszula káros lehet-e? Lehet-e szedni rendszeresen? Vagy kiknek nem ajánlott fogyasztani? Köszönöm a segítségüket!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza másnaposság témában

Kedves Kérdező!

A kapszula gyógynövény-alapú májvédő készítmény, melynek mellékhatását eddig nem írták le. Rendszeres szedése sem kontraindikált. Fogyasztása minden alkoholbevitel mellett javasolt.Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. július 23., 08:50; Megválaszolva: 2009. július 23., 08:50
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok