Konzerv téma
Mennyire egészségesek a konzerv ételek?
WEBBeteg - Cs. K., fordító, Lektorálta: Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Ha gyors étkezésről van szó, mindig számíthat a konzerv élelmiszerekre, mint a nélkülözhetetlen tápanyagok kényelmes forrására. De vajon mennyire egészségesek?
A mai technológiával akár biominőségű is lehet egy konzerv!
Több mint TestŐr
Régi beidegződés, hogy a konzerv étel nem egészséges, hiszen a modern innovációk a konzervipart is megújították. A gyors és kíméletes vákuum eljárással a zöldség a földekről akár néhány óra alatt a dobozba kerülhet, és így tartósítószer-mentesen is megőrzi a frissességét.
Mennyi nátriumot fogyasszunk? - Egészségügyi kockázatok
Medipress
A túl sok nátriumfogyasztás következtében, számos komoly betegség kialakulásának kockázata is megnő, ezért mindenkinek érdemes tudnia, hogyan juttat a szervezetébe öntudatlanul sokkal több nátriumot, mint kellene.