Kirándulás téma

Mit vigyünk magunkkal, ha túrázni indulunk?

WEBBeteg

Túrázás

A túrázás, kirándulás hasznos időtöltés. Mindenképp érdemes azonban felkészülni a kisebb-nagyobb balesetekre, kényelmetlenségekre is.

Egy szép utazás pihentet, a pihenés pedig gyógyít

Több mint TestŐr

Egyre többen látják be azt, hogy a túlhajszolt munka eredménye legtöbbször a szervezet leromlása, megbetegedése. A stressz szinte minden betegségnél rizikófaktor. Utazni, pihenni nemcsak hónapokra, de pár napra is érdemes, hiszen a szervezet egy élménydús kiránduláson szinte teljesen fel tud töltődni. A busszal való utazás pedig egy család vagy baráti társaság számára is külön kaland lehet.

Csillagokat nézve

Több mint TestŐr

Az egyik legromantikusabb filmszerű képünk a tengerparti lassított futás, ahol lobog kieresztett hajunk, és kedvesünk izmosan, lebarnultan fut felénk. Ugye, mindenkinek megvan? A másik kedvelt jelenetünk a kedvessel a csillagok szemlélése egy nyári estén. Mindezt megtehetjük bármikor, persze nem bárhol. Indulás a Zselicbe!

Fedezzük fel Hajdúböszörményt!

Több mint TestŐr

Kirándulni Magyarországon is érdemes, például Hajdúböszörménybe, amely egy történelmi város, hatszáz éve mezőváros és négyszáz éve hajdúváros, ez egy olyan érték, amelyet a középkorban nagyon kevés város kapott meg.

Feledhetetlen Dalmát életérzés

Több mint TestŐr

A nyaralás előtt állóknak érdemes ellátogatniuk Dél-Dalmáciába, Korcula-szigetére.

Ne hagyja otthon cukorbetegségét!

diabetes.hu - Kicsák Marian, dietetikus

Ahhoz, hogy átadhassuk magunkat a nyaralás örömének, néhány dolgot érdemes átgondolni. Az utazásnak nemcsak örömtelinek kell lennie, hanem biztonságosnak is ahhoz, hogy igazi élménnyé váljon.

Kihalófélben a családi kirándulás hagyománya

MTI

Az emberek kétharmada egyáltalán nem megy már közös családi sétákra - derült ki egy Európában és Amerikában végzett nemzetközi felmérésből.