• Kirándulás téma

    WEBBeteg
    Kirándulás
    A túrázás, kirándulás hasznos időtöltés. Mindenképp érdemes azonban felkészülni a kisebb-nagyobb balesetekre, kényelmetlenségekre is.
    Több mint TestŐr
    Egyre többen látják be azt, hogy a túlhajszolt munka eredménye legtöbbször a szervezet leromlása, megbetegedése. A stressz szinte minden betegségnél rizikófaktor. Utazni, pihenni nemcsak hónapokra, de pár napra is érdemes, hiszen a szervezet egy élménydús kiránduláson szinte teljesen fel tud töltődni. A busszal való utazás pedig egy család vagy baráti társaság számára is külön kaland lehet.
    Több mint TestŐr
    Az egyik legromantikusabb filmszerű képünk a tengerparti lassított futás, ahol lobog kieresztett hajunk, és kedvesünk izmosan, lebarnultan fut felénk. Ugye, mindenkinek megvan? A másik kedvelt jelenetünk a kedvessel a csillagok szemlélése egy nyári estén. Mindezt megtehetjük bármikor, persze nem bárhol. Indulás a Zselicbe!
    Több mint TestŐr
    Kirándulni Magyarországon is érdemes, például Hajdúböszörménybe, amely egy történelmi város, hatszáz éve mezőváros és négyszáz éve hajdúváros, ez egy olyan érték, amelyet a középkorban nagyon kevés város kapott meg.
    Több mint TestŐr
    A nyaralás előtt állóknak érdemes ellátogatniuk Dél-Dalmáciába, Korcula-szigetére.
    diabetes.hu - Kicsák Marian, dietetikus
    Ahhoz, hogy átadhassuk magunkat a nyaralás örömének, néhány dolgot érdemes átgondolni. Az utazásnak nemcsak örömtelinek kell lennie, hanem biztonságosnak is ahhoz, hogy igazi élménnyé váljon.
    MTI
    Az emberek kétharmada egyáltalán nem megy már közös családi sétákra - derült ki egy Európában és Amerikában végzett nemzetközi felmérésből.