Környezet téma

Környezetbarát autómosás

Több mint TestŐr

Ma már az autómosásban is léteznek olyan innovatív technikák, amivel nemcsak tökéletesen tisztává varázsolhatjuk az autónkat, hanem a környezetünket is óvhatjuk vele! Hogy hogyan? Ennek járt utána Megyeri Csilla!

Maloveczky Miklós rutinos a házimunkákban!

Több mint TestŐr

A műsorvezető elárulta, hogy rendszeresen szokott mosni. De az is kiderült, hogy számára a környezettudatosság is fő szempont.

A modern élethez a környezettudatosság is hozzátartozik!

Több mint TestŐr

Akár a fűtés megválasztásánál, akár a lakásban használt illatosítók vásárlásakor gondoljunk saját és környezetünk egészségére. A divatos illatosítók például asztmát okozhatnak, de a mikróval való ételmelegítés is sokak által vitatott technológia.

A környezettudatosság már számos előnnyel is jár!

Több mint TestŐr

Fontos, hogy úgy éljünk, hogy a jövő generációjának is élhető maradjon a föld. Az alternatívenergia-használat is egy ilyen irány lehet. A hangtalanul suhanó elektromos autókat más szempontok miatt választják a nők és másért a férfiak, de egyre jobban elterjedő és általános nézet, hogy a környezettudatosság trendi.

Legyünk környezettudatosak takarítás közben is!

Több mint TestŐr

A boltok polcain rengeteg takarítószer közül választhatunk, de a tavaszi nagytakarítás idején sem mindegy, milyet választunk, hiszen a saját egészségünkért és a környezetünkért is sokat tehetünk akkor, ha környezetbarát takarítószert választunk!

Nincs megoldás, ha nem beszélünk róla!

cseppnyionbizalom.hu

Az akaratlan vizeletvesztéssel százezrek küzdenek nap mint nap, mégis kevesen kérnek segítséget. Hogy ennek mi az oka? Főként az, hogy az inkontinencia még a 21. században is tabunak számít. Nem merünk beszélni róla. Pedig nem kell más, mint egy cseppnyi önbizalom!

A svéd gyerekek hajlamosabbak a gluténérzékenységre

MTI

A svéd gyerekek hajlamosabbak a gluténérzékenységre - ezt állapította meg egy frissen publikált nemzetközi tanulmány.

A túlságosan tiszta környezet depresszióhoz vezethet

MTI

A szinte teljesen piszok- és baktériummentes otthonok, valamint munkahelyek nem csupán az immunrendszer legyengüléséhez, de akár depresszió kialakulásához is vezethetnek - figyelmeztetnek a szakemberek.

Rák - Környezeti hatások is okozhatják

MTI

Potenciálisan rákot okozó vegyi anyagok, gázok és sugárzás éri rendszeresen az amerikaiakat, és a szövetségi kormánynak sokkal többet kellene tennie, hogy ettől megvédje őket - közölték csütörtökön az elnök szaktanácsadói.