Környezet téma

Környezetbarát autómosás

Több mint TestŐr

Ma már az autómosásban is léteznek olyan innovatív technikák, amivel nemcsak tökéletesen tisztává varázsolhatjuk az autónkat, hanem a környezetünket is óvhatjuk vele! Hogy hogyan? Ennek járt utána Megyeri Csilla!

Maloveczky Miklós rutinos a házimunkákban!

Több mint TestŐr

A műsorvezető elárulta, hogy rendszeresen szokott mosni. De az is kiderült, hogy számára a környezettudatosság is fő szempont.

A modern élethez a környezettudatosság is hozzátartozik!

Több mint TestŐr

Akár a fűtés megválasztásánál, akár a lakásban használt illatosítók vásárlásakor gondoljunk saját és környezetünk egészségére. A divatos illatosítók például asztmát okozhatnak, de a mikróval való ételmelegítés is sokak által vitatott technológia.

A környezettudatosság már számos előnnyel is jár!

Több mint TestŐr

Fontos, hogy úgy éljünk, hogy a jövő generációjának is élhető maradjon a föld. Az alternatívenergia-használat is egy ilyen irány lehet. A hangtalanul suhanó elektromos autókat más szempontok miatt választják a nők és másért a férfiak, de egyre jobban elterjedő és általános nézet, hogy a környezettudatosság trendi.

Legyünk környezettudatosak takarítás közben is!

Több mint TestŐr

A boltok polcain rengeteg takarítószer közül választhatunk, de a tavaszi nagytakarítás idején sem mindegy, milyet választunk, hiszen a saját egészségünkért és a környezetünkért is sokat tehetünk akkor, ha környezetbarát takarítószert választunk!

A svéd gyerekek hajlamosabbak a gluténérzékenységre

MTI

A svéd gyerekek hajlamosabbak a gluténérzékenységre - ezt állapította meg egy frissen publikált nemzetközi tanulmány.

A túlságosan tiszta környezet depresszióhoz vezethet

MTI

A szinte teljesen piszok- és baktériummentes otthonok, valamint munkahelyek nem csupán az immunrendszer legyengüléséhez, de akár depresszió kialakulásához is vezethetnek - figyelmeztetnek a szakemberek.

Rák - Környezeti hatások is okozhatják

MTI

Potenciálisan rákot okozó vegyi anyagok, gázok és sugárzás éri rendszeresen az amerikaiakat, és a szövetségi kormánynak sokkal többet kellene tennie, hogy ettől megvédje őket - közölték csütörtökön az elnök szaktanácsadói.