• Hugyhólyag, és környezete

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Doktor Úr! Olyan 3-4 napja kezdődött, hogy vizelés után maró érzést érzek a hugyhólyagomban, de elmúlik utána rövidesen. Az alhasamban is érzek neha fájdalmakat,illetve neha kicsit puffadtnak érzem magam. Voltam házi orvosnál, aki vizeletmintát vett, de negatív lett az eredmény. Kezdetben azt gondoltam fel vagyok fázva, de véres vizeletem nincsen. Mi lehet a probléma?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hólyagpanasz témában

        Kedves Kérdező! Egyértelműen egy hüvelyi ultrahangos vizsgálatra van szüksége , mert a kismedence szorosan szomszédos szervei között bármilyen látható eltérés csal így derülhet ki.Ha ez kora miatt nem kivitelezhető egyenlőre, akkor hasi ultrahangos vizsgálttal helyettesíthető. Ha anatómiai eltérés a panaszok oka, az így is látható.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. február 18., 11:27; Megválaszolva: 2017. február 18., 17:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: