• Hipnózis téma

    Több mint TestŐr
    A jojó effektust megszüntetni nagyon nehéz, hiszen itt már pszichés berögződésekről lehet beszélni. Hipnózissal ezek a berögződések, programok feloldhatók, és így a bánatevések, azaz az étellel való önvigasztalás könnyen elhagyhatóvá válik.
    Több mint TestŐr
    Gyógyítás vagy regenerálódás akár fél óra alatt is. Csontkovács segítségével megszüntethetőek az ízületi elmozdulások, becsípődések, az izomgörcs és még a fülzúgás is.
    A hipnózis a tudat rejtett energiáit aktivizálja, a blokkokat feloldva lehetővé teszi a célok elérését. Önhipnózissal akár a testsúlycsökkenés is segíthető.
    Több mint TestŐr
    Nyugaton és keleten régen is, ma is tudományágként tekintenek a hipnózisra. Alkalmazása az orvosi érzéstelenítéstől kezdve, a félelmek oldásán keresztül, az egyéni célok elérésének a segítéséig sok minden felé szerteágazik. Nyugaton a profi sportolók a versenyen való maximális teljesítmény elérésére is alkalmazzák.
    Több mint TestŐr
    A bőr A-, C- és E-vitaminnal feszesíthető, a lézer az évek múlását képes visszafordítani. A lélek ereje a mindennapok szolgálatában. Az önhipnózist sportolók sokszor használják versenyhelyzetekben, amikor a koncentráció különösen fontos. A mosolygást gátló drótok ideje lejárt. Ez a láthatatlan fogszabályozás.
    WEBBeteg - Cs. K., fordító, Lektorálta Dr. Kiss György, szülész-nőgyógyász
    A gyógyszermentes eljárások közé tartozik a hypnosis, mely hatékonyabb, ha már a terhesség közepétől elkezdik a foglalkozásokat, a szülés során pedig szükség lehet a hypnotherapeuta folyamatos jelenlétére. A hypnobirthing relaxációs technika napjainkban ismét kedvelt a természetes szülés hívei között.
    WEBBeteg - Dr. Dinya Zoltán, pszichiáter főorvos
    A pszichoterápia a kommunikáció segítségével végzett gyógyító módszerek gyűjtőfogalma, története egyidős az emberiséggel. Kezdeteit a vallási szertartásokban, szerzetesi mozgalmakban találhatjuk meg.
    Több mint TestŐr
    Ha egy vérvétel során magas süllyedést állapítanak meg, ám semmilyen szervi bajt vagy gyulladást nem észlelünk, elkezdődhet a góckutatás.
    MTI
    Végigénekelte torokműtétjét egy hivatásos énekesnő, hogy a hangját megmentse, mivel az ilyen operációk a hangszálsérülés kockázatával járnak.
    sportpszicho.blog.hu
    A hipnózist a legszélesebb körben elfogadott nézet szerint egyfajta módosult tudatállapotnak tekinthetjük.
    WEBBeteg
    "Az unokám jó családból származik, jó nevelést kapott, most 28 éves es kóros játékszenvedélyben szenved már elég régen." - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!